Conditii generale pentru returul produselor vandute de Total Race:

Pentru a returna un produs completeaza formularul de retur si trimite-l pe adresa de email : service@totalrace.ro.

Descarca formularul aici FORMULAR RETUR MARFA!

Garantia se solutioneaza in showroom-ul Total Race prezentat in pagina de contact  prin repararea, inlocuirea sau rambursarea platii produsului defect.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur prin curierat rapid) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Returul in Shoowroom este gratuit.

In cazul in care produsul se returneaza in Showroom si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala, instrunctiunilor de folosire sau a certificatului de garantie, dupa caz si notificare in scris a defectului observat, documente justicative de montare, instalare a produselor in service autorizat ( deviz, factura, chitanta) . In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.