SC TOTAL RACE GROUP SRL este o societate cu capital integral privat. Aceasta a luat fiinta in anul 2010 pentru a veni in intampinarea noilor cerinte aparute in constructii si industrie, aducand in Romania produse de inalta calitate si tehnologie din Europa, necesare in procesele de manipulare si ancorare a bunurilor in perfecta siguranta. Ne adresam tuturor companiilor care doresc sa beneficieze de o multime de servicii la un nivel ridicat de calitate. Principala strategie de promovare este oferirea serviciilor de calitate: cea mai buna reclama este cea realizata de clientii multumiti.

O informare cat mai corecta a ceea ce inseamna compania noastra :

  • Diversitate si flexibilitate in afaceri,
  • Fiabilitatea produselor costituie o certitudine, cu sublinierea faptului ca un client care face o astfel de achizitie trebuie sa respecte anumiti parametrii de functionare a acestora, dar sa si e intretina, ca o conditiie esentiala pentru o buna derulare a afacerii proprii,
  • Standardul ridicat al calitatii echipamentelor ofera solutia optima pentru satisfacerea clientului, printr-o gama diversificata de produse, ce acopera o piata larga, cererea fiind pe masura asteptarilor,
  • Pentru noi nu exista satisfactie mai mare decat atunci cand oamenii cu care lucram sunt multumiti si revin pentru o colaborare pe termen lung.

In calitate de furnizor de servicii specializate pentru segmentul industrial dorim sa devenim cel mai bun furnizor de solutii, un partener al succesului clientiilor nostrii

Misiunea noastra este de a asigura o deservire promta a produselor de calitate superioara, performanta si servicii la cele mai ridicate standarde si la preturi competititve, satisfacand pe deplin exigentele clientilor nostrii. De asemenea se pune accent pe informarea si educarea clientului pentru o alegere constienta, de expertiza a unui produs de o calitate intrinseca.

Obiectivul nostru este acela de a oferi efectiv clientului placerea de a lucra cu utilajele si produsele noastre. Atingem toata gama de produse din domeniu incercand ca, pe fiecare nivel de calitate si pret sa fim cei mai competitivi pe piata.

Responsabilitate si competenta fata de clienti reprezinta obiectivul major al societatii noastre in vederea asigurarii succesului pe termen lung.

Telurile care calauzesc activitatea noastra :

  • Obtinerea satisfactiei totale a clientilor referitor la calitate, livrare, pretul si serviciile, precum si continua lor imbunatatire;
  • Mentinerea unui mediu de lucru care sa aduca satisfactie personalului;
  • Competitia continua care sa asigure cresterea si prosperitatea firmei si a personalului.

Conform Ordinulului ANPC privind informarea consumatorilor de catre operatorii economici care desfasoara activitate in mediul online, adaugam urmatoarele informatii referitoare la societatea noastra:

Denumire societate : TOTAL RACE GROUP SRL

Cod TVA : RO 27012724

J40/5640/2010

Adresa sediu social: Bucuresti, Sector 6, Strada Uverturii 69A

Adresa punct de lucru: Bucuresti, Sector 6, Strada Uverturii 69A

4614 – Intermedieri in comerțul cu masini, echipamente industriale, nave si avioane

4663 – Comerț cu ridicata al mașinilor pentru industria miniera si construcții

4669 – Comerț cu ridicata al altor masini si echipamente

4690 – Comerț cu ridicata nespecializat

4778 – Comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate

4791 – Comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet

5224 – Manipulari

5229 – Alte activități anexe transporturilor

8299 – Alte activități de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.